PVC, Alu en Houten Ramen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw deuren, kozijnen en ramen? Doe een beroep op Gremibel, onze ervaring voldoet tot in het kleinste detail aan al uw wensen.

Ontdek onze materialen en diensten

Dankzij onze verschillende serviceaanbiedingen kunnen we op elk van uw werken een antwoord op maat bieden. Bel ons voor een geheel gratis schatting.

PVC

Onze PVC-kozijnen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, namelijk een goede thermische en geluidsisolatie en een waterdichtheid. Ze kunnen worden voorzien van driedubbele veiligheidsbeglazing met thermische en/of geluidsisolatie waardoor ze een raam van superieure kwaliteit worden. Gegarandeerd tegen vergeling.

ALU

Onze aluminium kozijnen onderscheiden zich door hun duurzaamheid. Ze zijn beter bestand tegen slecht weer en vocht. Door hun stevigheid en robuustheid zijn ze praktisch onschendbaar. Ze vervormen, roesten niet en behouden hun originele kleur. Dun en smal, ze laten ruimte voor glas en bieden een geweldige helderheid.

HOUT

Onze houten kozijnen geven karakter aan uw woning dankzij hun elegantie en natuurlijke authenticiteit. Edel materiaal, hout biedt uitstekende akoestische en thermische isolatie, waardoor het een goede warmteregelaar is. De stevigheid garandeert een lange levensduur van het frame en kan in vele kleuren worden geweigerd.

Ramen

Nieuwe kozijnen plaatsen we naar uw wens in PVC, aluminium of hout in een brede waaier aan RAL-kleuren.

Beglazing

Wij herstellen uw gebroken of gebarsten ruiten: dubbele of driedubbele beglazing, gelaagd voor uw deuren, Stopsol tegen UV-stralen.

Luiken

We installeren handmatige of gemotoriseerde aluminium luiken tegen inbraak die een vermindering van verliezen en geluidsisolatie bieden.

Deuren

Wij plaatsen gecertificeerde ongepantserde deuren (PVC, aluminium en hout) met inbraakwerende beglazing, haaksluiting en beschermde cilinder.

Garages

Wij bieden op afstand bedienbare sectionaaldeuren voor maximale parkeerruimte binnen en buiten.

Muskietennetten

We installeren muskietennetten op ramen, erkers, vaste deuren of schuifdeuren, zodat u verzekerd bent van nachten zonder binnendringende insecten.

Schuiven

Wij maken schuifdeuren op maat, die zowel praktisch als elegant zijn voor uw huis.

Schermen

We plaatsen screens (of verticale zonwering) waarmee je jezelf kunt beschermen tegen de zon en insecten.

Deuren en kozijnen Duitse kwaliteit

We plaatsen deuren en kozijnen met hoogwaardige materialen, om u maximale veiligheid te bieden en tegelijkertijd een elegant en modern design te bieden.

1.

Beglazing

Geluidsisolatie dankzij dubbele of driedubbele beglazing, gelaagd of akoestisch.

2.

Beveiligen

Maximale bescherming dankzij 5-punts sluitingen met haak.

3.

Isolatie

10 cm dik met thermisch isolatieschuim in het profiel.

4.

Toezicht houden

Bewakingscamera en digitaal diafragma als optie verkrijgbaar.

Kwaliteit werk en afwerking

Vertrouw voor de plaatsing van uw kozijnen en uw buitenschrijnwerk op een vakman. Vertrouw op Gremibel. Hout, Alu, PVC. Dit ervaren bedrijf werkt enkel met kwaliteitsmaterialen om u een onberispelijke prestatie te garanderen.

Van advies en het opmeten tot installatie en dienst na verkoop, Gremibel hecht veel belang aan de kwaliteit van de dienstverlening aan haar klanten. De baas is altijd ter plaatse aanwezig en zijn team zal al uw werk met professionaliteit uitvoeren voor een kwalitatief resultaat.

In een aanpak om energie en isolatie te winnen, is het buitenschrijnwerk een essentieel element. Gremibel integreert het op uw vraag en biedt u aangepaste oplossingen volgens de regionale normen en voorschriften. Actief in Brussel en in de provincies Namen en Waals-Brabant, Gremibel, een vertrouwde partner voor uw kozijnen en buitenschrijnwerk.

Kijk eens bij onze prestaties

Beweeg van links naar rechts over de onderstaande afbeeldingen om het voor en na resultaat te zien. U zult een kwaliteitswerk kunnen zien waar we erg trots op zijn.

Zie ook andere van onze prestaties

Er gaat niets boven duidelijke foto’s die onze prestaties laten zien. U krijgt een nauwkeuriger beeld van de kwaliteit van ons werk.

Wie zijn we ?

Gremibel is in 2008 opgericht door Gabriel Gök, een energieke, betrouwbare ondernemer met passie voor zijn werk. Onze klanten waarderen hem vooral om zijn goede humeur onder alle omstandigheden.

Bij Gremibel besteden we bijzondere aandacht aan klanttevredenheid en bieden we de best mogelijke informatie. We luisteren naar uw wensen en behoeften en adviseren u, rekening houdend met uw budget.

Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, u profiteert altijd van ons advies op maat en de beste prijs/kwaliteit verhouding in alle omstandigheden.

Zodra uw bestelling is geplaatst, garanderen wij de levering en plaatsing zo snel mogelijk. Ons team biedt u zorgvuldig en snel werk in strikte naleving van de veiligheidsregels.

Voor meer informatie

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een offerte aan te vragen! We zullen zo snel mogelijk reageren.